4.9.07

Kuningas Ananas ja muita hahmoja

Käytiin sitte ajamassa. Eka pyörittiin Hollolan montussa, Anssi, Tonpa, Teemu, Eikka ja minä. Eikka poistui ajoissa hoitamaan lapsia, siis lastenhoitajaksi. Mad shit was going on - Teemu tuotti lainafillaril tuck no-hander-reeniä, Anssi teki hassuja linjoja ja muuten vaa pyörittii. Paikallinen juomakauppa yllätti iloisesti, ollaan Anssin kanssa nyt kahden terveen Ananaksen omistajia. Ananas on vihannesten kuningas.

Tässä Ananas vahtii urheilupuiston käyttäjiä.

Melkoista ajoa Launeella. Läsnäolleista keskeisistä hahmoista Eki, Anssi ja Visa paukuttivat jänniä linjoja, yhtenä kohokohtana täysin uusi siivu puolimakkarasta flätille - huikeaa. Ananas herätti köyhien ihmettelyä, natiivit eivät oikein tiennet miten käyttäytyä ja pikkuhiljaa häipyivätkin peloissaan paikalta. Ananasmiehet ovat aina hieman muita edellä, ja toki myös parempia.


Sitelaunch lähestyy, pakko myöntää että jännittää hieman. Mitään näin suurta ei skene ole koskaan kokenut. Perjantain kutsuvierastilaisuus, pressi ja afterparty tulee olemaan huikea kokemus. Eikkkan kanssa ollaan varauduttu torjumaan mallimimmien lähentelyt, rokkistarojen selkääntaputtelut ja haastattelua kärkkyvät juorutoimittajat keinolla millä hyvänsä. Lieneekö tarvetta naamioitua.. vaikea sanoa. Jotain on keksittävä kuitenkin.
-t

Ei kommentteja: